Ponuda za sponzorstvo stručne konferencije iz kozmetičke industrije

regionalna stručna konferencija preduzetnica

26. Februar 2023
Kongresna sala „Constantine“,
Hotel Sheraton, Novi Sad

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je u toku organizacija Regionalne konferencije master edukatora iz kozmetičke industrije, pod nazivom „Salon Beauty Concept“.

Pozivamo vas da se pridružite ovom značajnom događaju!

Konferencija će se održati 26.02.2023. godine u Kongresnom centru „Constantin“ hotela Sheraton, u Novom Sadu.

Cilj konferencije je prezentacija novih alata i metoda u beauty sektoru, od strane priznatih i poznatih edukatora, kao i podizanje svesti o stručnom usavršavanju i razvoju ličnog brenda i preduzetništva, u kozmetičkoj industriji.
 Na konferenciji će govoriti 12 predavača, od kojih je 10 predstavnika kozmetičke industrije i 2 stručnjaka iz oblasti poslovnog konsaltinga.

Na kongresu očekujemo dolazak 80 žena iz kozmetičke branše, iz Srbije i regiona.

Konferencija će biti ispraćena medijski putem putem društvenih mreža i sajtova www.edukacijanokti.com i www.asja.co.rs

Saradnjom sa ovim projektom vaša firma stiče mogućnost:

 • direktne reklame
 • reklamiranja preko medija koji će pratiti konferenciju
 • reklamiranje putem TV ekrana / projektora u kongresnoj sali hotela
 • prezentovanje Vaše delatnosti tokom trajanja konferencije
 • put do novih korisnika

Zajedničkim dogovorom možemo pronaći najbolji put za saradnju na obosrano zadovoljstvo. Mi imamo predlog mogućih načina, a konačna saradnja, sponzorstvo i reklama bi bila osmišljena prilikom zajedničkog dogovora.

Sponzorstvo se može ostvariti na više načina:

1) Novčanom uplatom

2) Davanjem u robi ili usluzi

3) Kombinovano

Gradacija sponzora zavisi od visine uloga:

Ponuda

GENERALNI SPONZOR – 1.800 €
(u dinarskoj protivvrednosti)

 1. EKSKLUZIVNU PROMOCIJU PROIZVODA – što znači da se na kongresu, među sponzorima neće naći proizvod konkurentskih kompanija.
 2. BRENDIRAN PHOTO BOOTH – pored zida sa brendovima kreirali smo poseban „ram“ za fotografisanje koji će biti brendiran logotipom Kongresa i Generalnog Sponzora. Profesionalni fotograf, koji će pratiti ceo kongres, će ispred rama fotografisati sve polaznike kongresa, kao i predavače, čime će se logotip Generalnog Sponzora naći na svim fotografijama i snimcima sa kongresa.
 3. REKLAMNI ZID – Objava logotipa na reklamnom zidu (ispred koga se slikaju fotografije za medije i društvene mreže). Veličina kao i učestalost prikazivanja logotipa zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 4. VIDEO REKLAMA NA KONGRESU – na kongresu će biti dostupan video projektor preko kojeg će se, u pauzama između izlaganja, prikazivati reklame sponzora. Učestalost i trajanje reklame zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 5. ZASEBAN ŠTANDOVSKI PROSTOR NA KONGRESU – u paket Generalnog Sponzora je uključena i mogućnost izlaganja na zasebnom štandovskom prostoru na kongresu.
 6. MOGUĆNOST PETOMINUTNOG IZLAGANJA NA KONGRESU – Generalni Sponzor dobija mogućnost petominutnog izlaganja tokom trajanja kongresa, kako bi svim prisutnima predstavio svoj brend.
 7. ZAHVALNICA partneru/sponzoru za učešće na događaju (na bini, na kraju događaja)
 8. LOGOTIP U E-MAIL POTPISU – samo Generalni Sponzor ima mogućnost da se njegov logotip nalazi u potpisu email-a sa koje vodimo svu zvaničnu korespodenciju. E-Mail adresa je salon.beautyconcept2023@gmail.com i Generalni Sponzor bi dobio potpis „Generalni Sponzor Kongresa“ + logotip + webadresa kompanije
 9. LOGOTIP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – pored gore pomenutog isticanja logotipa, u ponudi je i isticanje logotipa na svim najavima dešavanja koje se sprovode na društvenim mrežama putem profila @salon.beautyconcept2023 , ali i putem profila edukatora, gde svi zajedno dopiremo do 150.000 pratilaca zainteresovanih za tematiku kozmetike.
 10. KAMPANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  – uz isticanje logotipa sponzori dobijaju i reklamu putem društvenih mreža koja može biti u formi post-a, reels-a i story-ja. Za sve sponzore smo spremili i video kolaž predstavljanja (koji možete videti na primeru na sajtu) tako da je potrebno samo da nam pošaljete logotip i fotografije proizvoda ili usluga koje predstavljate.
 11. LOGOTIP I OPIS DELATNOSTI NA SAJTU – Mogućnost objave logotipa, imena kompanije, kao i svih kontakt podataka, na sajtu www.edukacijanokti.com
 12. 5 BESPLATNIH ULAZICA – za Konferenciju „Salon Beauty Concept“
 13. OPIS KOMPANIJE U BROŠURI (1/1 A5 strane) – koju dobija svaka učesnica skupa, ukoliko materijal primimo najkasnije do 10. Februara
 14. PROMOTIVNI MATERIJAL u torbi koju će dobiti svaki učesnik (1 letak ili manji poklon)
 15. SAMOSTOJEĆA REKLAMA (ROLL-UP) tokom celog događaja (sponzor donosi)
 16. Na svim mestima gde se pojavljuju logotipi partnera/sponzora, logotip generalnog sponzora je najveći i samim tim i najvidljiviji.
 17. Generalni partner može učestvovati u kampanji pred događaj, tokom događaja i po završetku, uključujući PR članke i sl.

ZLATNI SPONZOR – 800 €
(u dinarskoj protivvrednosti)

 1. REKLAMNI ZID – Objava logotipa na reklamnom zidu (ispred koga se slikaju fotografije za medije i društvene mreže). Veličina kao i učestalost prikazivanja logotipa zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 2. VIDEO REKLAMA NA KONGRESU – na kongresu će biti dostupan video projektor preko kojeg će se, u pauzama između izlaganja, prikazivati reklame sponzora. Učestalost i trajanje reklame zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 3. ZASEBAN ŠTANDOVSKI PROSTOR NA KONGRESU – u paket Generalnog Sponzora je uključena i mogućnost izlaganja na zasebnom štandovskom prostoru na kongresu.
 4. ZAHVALNICA – partneru/sponzoru za učešće na događaju (na bini, na kraju događaja)
 5. LOGOTIP U E-MAIL POTPISU – samo Generalni Sponzor ima mogućnost da se njegov logotip nalazi u potpisu email-a sa koje vodimo svu zvaničnu korespodenciju. E-Mail adresa je salon.beautyconcept2023@gmail.com i Generalni Sponzor bi dobio potpis „Generalni Sponzor Kongresa“ + logotip + webadresa kompanije
 6. LOGOTIP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – pored gore pomenutog isticanja logotipa, u ponudi je i isticanje logotipa na svim najavima dešavanja koje se sprovode na društvenim mrežama putem profila @salon.beautyconcept2023 , ali i putem profila edukatora, gde svi zajedno dopiremo do 150.000 pratilaca zainteresovanih za tematiku kozmetike.
 7. KAMPANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  – uz isticanje logotipa sponzori dobijaju i reklamu putem društvenih mreža koja može biti u formi post-a, reels-a i story-ja. Za sve sponzore smo spremili i video kolaž predstavljanja (koji možete videti na primeru na sajtu) tako da je potrebno samo da nam pošaljete logotip i fotografije proizvoda ili usluga koje predstavljate.
 8. LOGOTIP I OPIS DELATNOSTI NA SAJTU – Mogućnost objave logotipa, imena kompanije, kao i svih kontakt podataka, na sajtu www.edukacijanokti.com
 9. 2 BESPLATNE ULAZICE – za Konferenciju „Salon Beauty Concept“
 10. PROMOTIVNI MATERIJAL u torbi koju će dobiti svaki učesnik (1 letak ili manji poklon)
 11. SAMOSTOJEĆA REKLAMA (ROLL-UP) tokom celog događaja (sponzor donosi)
 12. OPIS KOMPANIJE U BROŠURI (1/2 A5 strane) – koju dobija svaka učesnica skupa, ukoliko materijal primimo najkasnije do 10. Februara

SREBRNI SPONZOR – 350 €
(u dinarskoj protivvrednosti)

 1. REKLAMNI ZID – Objava logotipa na reklamnom zidu (ispred koga se slikaju fotografije za medije i društvene mreže). Veličina kao i učestalost prikazivanja logotipa zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 2. VIDEO REKLAMA NA KONGRESU – na kongresu će biti dostupan video projektor preko kojeg će se, u pauzama između izlaganja, prikazivati reklame sponzora. Učestalost i trajanje reklame zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 3. ZAHVALNICA – partneru/sponzoru za učešće na događaju (na bini, na kraju događaja)
 4. LOGOTIP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – pored gore pomenutog isticanja logotipa, u ponudi je i isticanje logotipa na svim najavima dešavanja koje se sprovode na društvenim mrežama putem profila @salon.beautyconcept2023 , ali i putem profila edukatora, gde svi zajedno dopiremo do 150.000 pratilaca zainteresovanih za tematiku kozmetike.
 5. KAMPANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  – uz isticanje logotipa sponzori dobijaju i reklamu putem društvenih mreža koja može biti u formi post-a, reels-a i story-ja. Za sve sponzore smo spremili i video kolaž predstavljanja (koji možete videti na primeru na sajtu) tako da je potrebno samo da nam pošaljete logotip i fotografije proizvoda ili usluga koje predstavljate.
 6. LOGOTIP I OPIS DELATNOSTI NA SAJTU – Mogućnost objave logotipa, imena kompanije, kao i svih kontakt podataka, na sajtu www.edukacijanokti.com
 7. 1 BESPLATNU ULAZICU – za Konferenciju „Salon Beauty Concept“
 8. PROMOTIVNI MATERIJAL u torbi koju će dobiti svaki učesnik (1 letak ili manji poklon)
 9. OPIS KOMPANIJE U BROŠURI  – koju dobija svaka učesnica skupa, ukoliko materijal primimo najkasnije do 10. Februara. Pozicija i veličina reklame zavisi od sponzorskog ugovora.

IZLOŽBENI PROSTOR I OSTALI SPONZORI – 130 €
(u dinarskoj protivvrednosti)

 1. REKLAMNI ZID – Objava logotipa na reklamnom zidu (ispred koga se slikaju fotografije za medije i društvene mreže). Veličina kao i učestalost prikazivanja logotipa zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 2. VIDEO REKLAMA NA KONGRESU – na kongresu će biti dostupan video projektor preko kojeg će se, u pauzama između izlaganja, prikazivati reklame sponzora. Učestalost i trajanje reklame zavisi od veličine sponzorskog paketa.
 3. LOGOTIP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – u ponudi je i isticanje logotipa na svim najavima dešavanja koje se sprovode na društvenim mrežama putem profila @salon.beautyconcept2023 , ali i putem profila edukatora, gde svi zajedno dopiremo do 150.000 pratilaca zainteresovanih za tematiku kozmetike.
 4. KAMPANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  – uz isticanje logotipa sponzori dobijaju i reklamu putem društvenih mreža koja može biti u formi post-a, reels-a i story-ja. Za sve sponzore smo spremili i video kolaž predstavljanja (koji možete videti na primeru na sajtu) tako da je potrebno samo da nam pošaljete logotip i fotografije proizvoda ili usluga koje predstavljate.
 5. LOGOTIP I OPIS DELATNOSTI NA SAJTU – Mogućnost objave logotipa, imena kompanije, kao i svih kontakt podataka, na sajtu www.edukacijanokti.com
 6. PROMOTIVNI MATERIJAL u torbi koju će dobiti svaki učesnik (1 letak ili manji poklon)
 7. OPIS KOMPANIJE U BROŠURI  – koju dobija svaka učesnica skupa, ukoliko materijal primimo najkasnije do 10. Februara. Pozicija i veličina reklame zavisi od sponzorskog ugovora.

DARODAVCI NAGRADE – POKLON ZA NAGRADNU IGRU 80 €
(u dinarskoj protivvrednosti)

 1. KAMPANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA  – uz isticanje logotipa sponzori dobijaju i reklamu putem društvenih mreža koja može biti u formi post-a, reels-a i story-ja. Za sve sponzore smo spremili i video kolaž predstavljanja (koji možete videti na primeru na sajtu) tako da je potrebno samo da nam pošaljete logotip i fotografije proizvoda ili usluga koje predstavljate.
 2. LOGOTIP I OPIS DELATNOSTI NA SAJTU – Mogućnost objave logotipa, imena kompanije, kao i svih kontakt podataka, na sajtu www.edukacijanokti.com
 3. PROMOTIVNI MATERIJAL u torbi koju će dobiti svaki učesnik (1 letak ili manji poklon)

MOGUĆNOST REKLAME PREKO DAVANJA PROMOTIVNOG MATERIJALA – 50 €
(u dinarskoj protivvrednosti)

 1. PROMOTIVNI MATERIJAL u torbi koju će dobiti svaki učesnik (1 letak ili manji poklon)